Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μπεκρή μεζέ με χοιρινό
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Ανακατεύουμε το χοιρινό με το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη και την μουστάρδα.
- Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με ένα ποτήρι νερό να βράσουν και σταδιακά ρίχνουμε το κόκκινο κρασί.
- Συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να εξατμισθεί το κρασί και στην συνέχεια ρίχνουμε μία κούπα ντοματοπελτέ.
- Αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει και με την σάλτσα και πριν σβήσουμε την φωτιά ρίχνουμε την φέτα τριμμένη για να δέσει η σάλτσα.
Τη συνταγή συνιστά: η ΛΙΝΑ (δικής της εμπνεύσεως)
|
|