www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Βάφλες (10 μεσαίου μεγέθους)


Υλικά

  • 175 γρ. βούτυρο ή βιτάμ ή φυτίνη λιωμένο σε χαμηλή θερμοκρασία
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 4 αυγά
  • Λίγο αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
  • 200 γρ. αλεύρι
  • 50 γρ. κορν φλέηκς ψιλοτριμμένα
  • 1 1/2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ



Ετοιμασία

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με ένα μίξερ έτσι ώστε να έχουμε ένα λείο μίγμα.
  2. Προθερμαίνουμε το ειδικό μηχάνημα για τις βάφλες (έχει στις πλάκες του βαθιά αυλάκια που διασταυρώνονται σε τετράγωνα ή σε καρδούλες).
  3. Βάζουμε αρκετό από το μίγμα αλλά να μην καλύψει όλη την βάση της βαφλιέρας γιατί η ζύμη θα φουσκώσει και θα ξεχειλίσει.
  4. Ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
Η συνταγή είναι παραποίηση (έβγαιναν πολύ γλυκές και χωρίς κανένα άρωμα) γνωστής συνταγής.
Τη συνταγή συνιστά: η Natalia

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.