www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Βιεννέζικα μπισκότα σοκολάτας


Υλικά

  • 250 γρ. βούτυρο
  • 1/4 φλιτζανιού ζάχαρη
  • 1/2 κουταλάκι άρωμα βανίλιας
  • 2 κουταλιές κακάο
  • 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1/3 του φλιτζανιού κορνφλαουρ
  • 150 γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
  • Ζάχαρη άχνη



Ετοιμασία

  1. Χτυπάμε μαζί το βούτυρο και την ζάχαρη και μόλις γίνουν ένα κρεμώδες μίγμα προσθέτουμε την βανίλια και το κακάο και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αναμιχθούν καλά όλα τα υλικά.
  2. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και το κόρν φλάουρ και ανακατεύουμε.
  3. Γεμίζουμε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής (με ελικοειδές στόμιο) με το μίγμα μας και κάνουμε ελικοειδή σχήματα σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί.
  4. Ψήνουμε τα μπισκότα μας σε μέτριο φούρνο για 12-15 λεπτά
Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν και βουτάμε την άκρη τους στην λιωμένη σοκολάτα, αφήνουμε να δέσει η σοκολάτα και πασπαλίζουμε με την άχνη.
Καλή επιτυχία.
NAME:
Τη συνταγή συνιστά: η Γιαβαση Ελενη

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (3)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.