www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Γλυκό με ζελέ και κρέμα


Υλικά

  • 1 κουτί μπισκότα πτι-μπερ
  • 2 φακελάκια κρέμα ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 κουτιά ζελέ φράουλα ή κεράσι
  • Γάλα για την παρασκευή της κρέμας (1 λίτρο περίπου).



Ετοιμασία

  1. Μουσκεύουμε τα μπισκότα με λίγο γάλα (όχι πολύ γιατί θα σπάνε) και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ ή σε κάποιο άλλο σκεύος.
  2. Φτιάχνουμε την κρέμα, την ρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο μέχρι να παγώσει η κρέμα.
  3. Οταν η κρέμα είναι έτοιμη φτιάχνουμε τον ζελέ και τον βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου και μετά τον ρίχνουμε πάνω από την κρέμα και ξαναβάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3 ώρες ακόμα (δεν ρίχνουμε τον ζελέ αμέσως γιατί θα σπάσει η κρέμα και θα περάσει κάτω από τα μπισκότα).

Τη συνταγή συνιστά: ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΩΤΗΣ (δικής του εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.