www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Cheesecake με βύσσινο


Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  • 1/2 φλυτζάνι τσαγιού καρύδι πολύ ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές μαργαρίνη
  • 2 πακέτα τυρί κρέμα
  • 3 στραγγιστά γιαούρτια
  • 1 φλυτζανάκι του καφέ ζάχαρη
  • 4 αυγά
  • 1 βανίλια άρωμα
  • 1 μεγάλο βάζο γλυκό του κουταλιού βύσσινο



Ετοιμασία

  1. Τρίβουμε τα μπισκότα στο blender, προσθέτουμε το καρύδι και τη μαργαρίνη λιωμένη και ανακατεύουμε.
  2. Στρώνουμε το μείγμα στον πάτο μιας μεγάλης φόρμας με κινητά τοιχώματα, το ισιώνουμε, το πατάμε να γίνει συμπαγές και λείο και το ψήνουμε για 20' περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 C.
  3. Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα με τα γιαούρτια, τη ζάχαρη, τα αυγά και τη βανίλια και ρίχνουμε το μείγμα μέσα στη φόρμα.
  4. Βάζουμε το γλυκό μέσα στον ήδη ζεστό φούρνο και το ψήνουμε για άλλα 15' περίπου.
  5. Οταν ψηθεί, το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
  6. Την ώρα που το σερβίρουμε, το περιχύνουμε με το γλυκό του κουταλιού βύσσινο.
Καλή επιτυχία!

Τη συνταγή συνιστά: η Μαρίνα

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (3)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.