www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Γιαουρτογλυκό με ανανά


Υλικά

  • 1 kg γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 σαντιγί μόρφατ (σκόνη)
  • 2 ζελέ ανανά
  • 1 κουτί κομπόστα ανανά (του κιλού)
  • Αμύγδαλα ασπρισμένα και σε κομματάκια (προαιρετικά)



Ετοιμασία

  1. Φτιάχνουμε τον ζελέ με 2 ποτήρια ζεστό και ζουμί ανανά (από την κομπόστα).
  2. Προσθέτουμε 0,5 ποτήρι κρύο νερό και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
  3. Χτυπάμε την σαντιγί στο μίξερ (σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει στο κουτί), ρίχνουμε το γιαούρτι και το ζελέ (που έχει κρυώσει) και ανακατεύουμε.
  4. Βάζουμε το παρασκεύασμα στο ψυγείο και αφού αρχίζει να πήζει (2-3 ώρες) το βγάζουμε και προσθέτουμε κομματάκια ανανά και αμύγδαλα.
  5. Διακοσμούμε και με 3-4 ροδέλες ανανά και ξανά-μανά στο ψυγείο.
Αν θέλουμε βάζουμε άλλη κομπόστα και άλλο ζελέ (π.χ. κεράσι)

Τη συνταγή συνιστά: η ιολη

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.