www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Cheesecake της γιαγιάς Ευαγγελίας


Υλικά

  • Για την βάση μπισκότου:
    • 2 πακέτα πτι-μπερ
    • 2 κουταλιές βιτάμ λιωμένο
  • Για την κρεμα:
    • 1 τετράγωνο βιτάμ
    • 1 ζελέ λεμόνι
    • 2 κουταλιές ζάχαρη
    • 2 κουταλιές κονιάκ
    • 1 κουτί alsa top(διπλό)
    • 1 κουτί τυρί Φιλαδέλφεια(200 γρ.)
    • 1 βάζο μαρμελάδα φράουλα



Ετοιμασία

  1. θρυμματίζουμε τα μπισκότα, τα ανακατεύουμε με τις 2 κουταλιές βιταμ και τα στρώνουμε σε ένα τάπερ πιέζοντας με την πίσω μεριά ενός κουταλιού.
  2. Διαλύουμε το ζελέ και την ζάχαρη σ'ενα ποτήρι ζεστό νερό και το αφήνουμε να κρυώσει.
  3. Χτυπάμε την alsa σύμφωνα με τις οδηγίες.
  4. Χτυπάμε το τυρί και ρίχνουμε εναλλάξ μια κουταλιά ζελέ και μια κουταλιά alsa και τέλος ρίχνουμε το κονιάκ.
  5. Στρώνουμε το μίγμα πάνω από τα μπισκότα και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 5 ώρες.
  6. Χτυπάμε την μαρμελάδα με ένα πιρούνι και την απλώνουμε πάνω στην κρέμα.


Τη συνταγή συνιστά: Η Ευαγγελία Χ.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (3)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.