Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Καρλότα
Υλικά
- 2 κουτιά γάλα εβαπορέ
- 2 κουτιά γάλα ζαχαρούχο
- 2 πακέτα μπισκότα τύπου πτι μπερ
- 2 πολύ ζουμερά λεμόνια
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ το εβαπορέ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνουν κρέμα.
- Στίβουμε τα λεμόνια και τα προσθέτουμε στην κρέμα ενώ χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
- Σε ένα τάπερ η ταψί ή φόρμα ή σε κάτι ανάλογο βάζουμε μία στρώση μπισκότα, την περιχύνουμε με το 1/3 του μίγματος.
- Από πάνω βάζουμε πάλι μπισκότα, το άλλο 1/3 της κρέμας, μπισκότα και τελειώνουμε με την κρέμα.
- Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να παγώσει και τρώμε τα μπισκότα που περίσσεψαν.
- Το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.
Τη συνταγή συνιστά: η ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ
|
|