www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Καρλότα


Υλικά

  • 2 κουτιά γάλα εβαπορέ
  • 2 κουτιά γάλα ζαχαρούχο
  • 2 πακέτα μπισκότα τύπου πτι μπερ
  • 2 πολύ ζουμερά λεμόνια



Ετοιμασία

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ το εβαπορέ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνουν κρέμα.
  2. Στίβουμε τα λεμόνια και τα προσθέτουμε στην κρέμα ενώ χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
  3. Σε ένα τάπερ η ταψί ή φόρμα ή σε κάτι ανάλογο βάζουμε μία στρώση μπισκότα, την περιχύνουμε με το 1/3 του μίγματος.
  4. Από πάνω βάζουμε πάλι μπισκότα, το άλλο 1/3 της κρέμας, μπισκότα και τελειώνουμε με την κρέμα.
  5. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να παγώσει και τρώμε τα μπισκότα που περίσσεψαν.
  6. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.

Τη συνταγή συνιστά: η ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (22)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.