Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: Katina 19 / 11 / 2006
Την έφτιαξα χθές. Επειδή όμως δεν μου πολυάρεσε η γεύση με τα
υλικά στην αναλογία που λες (επικρατούσε η γεύση του γιαουρτιού
παρά του τυριού) πρόσθεσα επιπλέον τυρί, σχεδόν 250 γρμ.
συνολικά. Εγλυψαν και το μούλτι !!!!!!!!!!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: Katina 20 / 11 / 2006
Λάθος τα έγραψα. Στην αρχή την έφτιαξα με τα μισά υλικά. Επειδή η
γέυση δεν μου πολυάρεσε εβαλα επιπλέον τυρί. Περίπου 250 γρμ.
συνολικά.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: ΒD 24 / 11 / 2006
Όντως χρειάζεται την διπλάσια ποσότητα σε τυρί,ίσως και λίγο
παραπάνω,αναλογικά με το γιαούρτι.Την έκανα σήμερα, σαν γεύση
είναι αρκετά καλή.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Τυροκαυτερή
Από: shiny 27 / 11 / 2006
Δοκιμάστε αντί για γιαούρτι ντομάτα και αντί για ταμπάσκο
πιπερίτσα καυτερή, όλα αυτά ανακατεμένα στο multi μαζί με το
λαδάκι και ελάχιστο ξυδάκι, φτιάχνουν μία υπέροχη τυροκαυτερή!!!
ΣΗΜ.: Η ποσότητα της καυτερής πιπεριάς εξαρτάται από το πόσο
καυτερή την θέλετε. Εγώ ξεκινάω με λίγη και στην πορεία δοκιμάζω
και αναλόγως προσθέτω. Αν σας γίνει πολύ καυτερή και δεν σας
αρέσει μπορείτε να την γλυκάνετε πρσθέτοντας ντομάτα....
Καλή όρεξη!!!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: BD 29 / 11 / 2006
Shiny εύγε!Έκανα την τυροκαυτερή με ντομάτα και ταμπάσκο γιατί
δεν είχα καυτερή πιπεριά, έγινε πολύ καλή, είναι κάτι πρωτότυπο
και άρεσε ακόμα και σε ένα άτομο που είναι δύσκολο στο φαγητό.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: shiny 29 / 11 / 2006
Ευχαριστώ για τα εύσημα. Πάντως με την πρώτη ευκαιρία να την
φτιάξεις με πιπεριά καυτερή. Θα έχει και ωραιότερο χρώμα,
φαντάζομαι πως το ταμπάσκο μαζί με την ντομάτα την έκαναν αρκετά
κόκκινη....
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|