www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Σαλάτες:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμη
Vegetarian
Αφροδισιακή
Πρόχειρη
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
Σαλάτες από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μαρίτσα


Υλικά

  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 φλιτζάνι μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά μουστάρδα κλασική
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
  • 4-5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 2-3 κλαράκια άνηθο



Ετοιμασία

  1. Παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα το γιαούρτι, τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα και τα αναμιγνύουμε πολύ καλά.
  2. Μετά ρίχνουμε τα καρύδια, το ζαμπόν και τον άνηθο και ανακατεύουμε ξανά.
  3. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Είναι μια εναλλακτική λύση για όσους θέλουν μια δροσερή σαλάτα στο τραπέζι τους αλλά αντιπαθούν το τζατζίκι.
Σημ. Η μουστάρδα πρέπει να είναι κλασική καθότι οποιαδήποτε άλλη μουστάρδα π.χ πικάντικη θα αλλοιώσει τη γεύση.

Τη συνταγή συνιστά: η Παπαδακη Φωτεινη (δικής της εμνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: υπερβολική
    Από: τατιανα  4 / 4 / 2007
    Το ένα κιλό γιαούρτι μου φαίνεται πολύ σε σχέση με τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα. Η μουστάρδα είναι μάλλον λίγη. Το καρύδι,το ζαμπόν και το άνηθο πού κολλάνε. Νομίζω ότι γευστικά είναι λίγο παράξενη συνταγή.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.