www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Σαλάτες:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμη
Vegetarian
Αφροδισιακή
Πρόχειρη
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
Σαλάτες από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Χορταρικά διάφορα με λεμόνι


Υλικά

  • Κοτσανάκια από 1 κιλο σπανάκι
  • Κοτσανάκια από 2 μάτσα σεσκουλα
  • 2 καρότα
  • 1 κεφάλι σέλινο μέτριο
  • 1 πράσο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Χυμό λεμονιού



Ετοιμασία

  1. Μαραίνουμε τα κρεμμύδια και το πράσο στο λάδι και μετά ρίχνουμε στην κατσαρόλα όλα τα άλλα χορταρικά ψιλοκομμένα.
  2. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν ώσπου να μείνουν με το λάδι τους.
  3. Στο τέλος προσθέτουμε το λεμόνι και λίγο αλάτι.

Τη συνταγή συνιστά: η Λιανα (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: ερώτηση
    Από: τατιάνα  17 / 4 / 2007
    Γιατί βάζουμε μόνο τα κοτσανάκια και όχι και τα νοστιμότατα φύλλα τους; Κι επίσης, ένα κεφάλι σέλινο σημαίνει τη ρίζα με τα φύλλα μαζί ή μία σελινόριζα μόνο.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.