www.thirsty.gr

Ταχεία αναζήτηση
Κρασί Μπίρα Αποστάγματα Λικέρ Μπίτερς Cocktails | Κουζίνα
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Το δικό σας κόκτέιλ


forum του thirsty.gr

Αλλα άρθρα στο forum
Γράψτε το δικό σας κείμενο Ολα τα άρθρα του forum
Πως γίνετε η παραγωγή ημίγλυκου κρασιού

Κώστας  23 / 9 / 2003

Από κάποιο προηγούμενο ερώτημα έμαθα ότι οι τρόποι για την παραγωγή ημίγλυκου κρασιού είναι ή με ψύξη (σε τι θερμοκρασία και για πόσο χρόνο και τι γίνετε όμως μετά την απόψυξη δεν ξαναενεργοποιούνται οι ζαχαρομύκητες;) ή με κάποιο χημικό (πού το βρίσκουμε σε τι ποσότητα το χρησιμοποιούμε και πότε;) ή με διήθηση (με τι;). Επίσης μου έχουν αναφέρει ότι γίνετε με θερμάνση του μούστου στους 40-60 βαθμούς και με τοποθέτηση παραφίνης ώστε να σταματήσει η οξυγόνωση άρα και η ζύμωση (είναι άραγε αναερόβιος ο ζαχαρομύκητας;). Σας παρακαλώ βοηθήστεμε ποίος είναι ο ποίο καλός και υγιεινός τρόπος;

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στο forum εκφράζουν τις απόψεις τών συντακτών τους και όχι απαραίτητα αυτές τών συντελεστών τού site.



Σχολιάστε το/Απαντήστε

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Το δικό σας κόκτέιλ

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.