www.thirsty.gr

Ταχεία αναζήτηση
Κρασί Μπίρα Αποστάγματα Λικέρ Μπίτερς Cocktails | Κουζίνα
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Το δικό σας κόκτέιλ


forum του thirsty.gr

Αλλα άρθρα στο forum
Γράψτε το δικό σας κείμενο Ολα τα άρθρα του forum
Ξέχασα κι εγώ να βάλω τίτλο...

kostas xania  7 / 2 / 2004

geia sas se olous molis mpika sto site kai eimai poly xaroymenos giati tha mporo na allazo gnoseis kai syntages exo ena magazaki kai ftiaxno diafora voytimata gia polisi an yparxei kapoios poy mporei na me voithisi me syntages apo voytimata ton eyxaristo prokatavolika!!!!! tha eimai konta sas synexeia!!!

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στο forum εκφράζουν τις απόψεις τών συντακτών τους και όχι απαραίτητα αυτές τών συντελεστών τού site.



Σχολιάστε το/Απαντήστε



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: Χωρίς θέμα
    Από: Ανωνύμου   8 / 2 / 2004
    http://www.hungry.gr
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Corn flakes cookies
    Από: Λίλια  8 / 2 / 2004
    Κώστα,Welcome to the club!Ότι χρειαστείς να είσαι σίγουρος ότι 
    η παρέα του hungry και του thirsty θα σου το προσφέρει.Άκου από 
    μένα μια συνταγή πολύ αγαπημένη.
    Χρειάζεσαι 1/1/2 κούπα ζάχαρη
    2 κουταλιές κακάο
    2 κουταλιές αλεύρι
    1/2 κουταλάκι κανέλα
    1 κούπα αλεσμένα καρύδια
    1 κούπα choco crispies (Corn flakes με σοκολάτα και κόκκους 
    ρυζιού)
    4 ασπράδια αυγών
    
    Κοσκινησε τη ζάχαρη,το κακάο,το αλεύρι και την κανέλα.
    Ρίξε τα καρύδια και τα ασπράδια.
    Βάλε τα choco crispies και ανακάτεψε.
    Βάλε το μείγμα σε μπαιν μαρί και ανακάτεψε μέχρι να γίνει ζεστό.
    Κατέβασέ το από τη φωτιά και άφησέ το να κρυώσει λίγο.
    Όσο κρυώνει σφίγγει.Βάλε το μείγμα σε κορνέ και βγάλε μεγάλα 
    στρογγυλά κομμάτια σε βουτυρωμένο λαδόχαρτο.
    Άφησε κάποια απόσταση μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν και θα 
    απλώσουν.Ψήσε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
       Λίλια από Λιτόχωρο

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Corn flakes cookies
      Από: Έφη  9 / 2 / 2004
      Τα ασπράδια δεν πρέπει να τα χτυπήσουμε μαρέγκα; Συνήθως έτσι γίνεται! (έτσι ίσως δεν χρειάζεται να τα βάλουμε σε μπεν μαρί) Και επίσης η ζάχαρη δεν είναι καλύτερα να είναι άχνη;
      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Χωρίς θέμα
    Από: Κ.l.   13 / 2 / 2004
    ΚΩΣΤΆΚΗ ΓΡΆΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ?
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Το δικό σας κόκτέιλ

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.