www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μπισκότα καρύδας


Υλικά

  • 175 γρ. αλεύρι
  • 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
  • 75 γρ. ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 375 γρ. καρύδα τριμμένη
  • 3 κουταλιές βούτυρο
  • 1 κουταλιά γάλα



Ετοιμασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
  2. Ρίχνουμε το βούτυρο στην μέση, προσθέτουμε τη μισή καρύδα μαζί με την ζάχαρη και ανακατεύουμε γρήγορα με τα δάχτυλά μας.
  3. Χτυπάμε σε ένα μπολ το αυγό και το προσθέτουμε μαζί με το γάλα στο μίγμα μας και ανακατεύουμε καλά με τα δάχτυλα.
  4. Βουτυρώνουμε λίγο τα χέρια μας, πλάθουμε 20 μικρές μπαλίτσες και τις περνάμε πάνω από την υπόλοιπη καρύδα και τις βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί.
  5. Ψήνουμε τα μπισκότα μας για 15 λεπτά στους 180°C.

Τη συνταγή συνιστά: the Foxy Lady

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΡΥΔΑ
    Από: ΜΑΡΙΑ ΜΑΛΟΥΠΟΥ  31 / 10 / 2005
    ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΓΝΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΩΜΕΝΟ Ή ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΙΤΑΜ SOFT ΚΑΝΕΙ?Ή ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΑΛΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΡΥΔΑ
      Από: Κάλλη  24 / 11 / 2005
      αντιγράφω την απάντησή μου από το φόρουμ: 
      
      Γενικά στα μπισκότα Μαρία όσες φορές μου έχουν βγει σε διάφορες
      συνταγές στεγνά ή σκληρά, τα είχα ψήσει παραπάνω από όσο έπρεπε.
      Βλέπεις το μπισκότο μπορεί να σου φαίνεται μαλακό όταν το
      βγάζεις, αλλά θα σκληρύνει/στεγνώσει κι άλλο καθώς θα κρυώνει και
      θα το εγκαταλείπουν οι ατμοί του. 
      
      καλή επιτυχία στα επόμενα!

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΡΥΔΑ
      Από: kxan  24 / 11 / 2005
      Αντιγράφω την απάντηση από το τσατ. Μην τα παραψήσεις, βγάλε τα λίγο νωρίτερα γιατί μετά στεγνώνουν...
      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: fantastiki syntagi
    Από: effie  23 / 1 / 2007
    Ta ekana simera ta mpiskotakia. Tirisa tis dosologies k ta mpiskotakia mou vgikan yperoha, afrata k moshomyrista. Ekana k mia parallagi prosthesa ligo kakao se ligi zymi poly nostima exisou. Ti synisto anepifylahta se osous theloun na ti dokimasoun k distazoun.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: fantastiki syntagi
      Από: kxan  23 / 1 / 2007
      Αχ βρε effie να `ξερες τι μου θύμισες με τα καρυδομπισκοτάκια!!! Που `σαι βρε Ντιιιιιιιιιιιι! Να σου στείλω μια δόση;
      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.