Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: Τζένη 27 / 9 / 2004
Απίθανο!!!!
Από την ημέρα που το έφτιαξα έχω βρει μπελά από τους φίλους
μου. Δεν λένε πάμε για καφέ στης Τζένης αλλά για ραβανί.
Ακόμη και ο άντρας μου που δεν του αρέσει το ραβανί έχει
ξετρελαθεί.
Τι να πω. Τέλειο.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Οι απόψεις διίστανται.
Από: Κλειώ 1 / 10 / 2004
Το έφτιαξα χθες που ήταν και τα γενέθλια του άντρα μου
(να τον χαίρομαι, να τον χαίρομαι!).
Σε άλλους (συμπεριλαμβανομένης της εμής) άρεσε και σε άλλους όχι.
Κατά κοινή ομολογία το ραβανί ήταν υπέροχο, ωραία σιροπιασμένο,
σερμπέτι βρε παιδί μου. Όμως η κρέμα είναι πολύ πικρή και δεν
άρεσε σε όλους αυτός ο συνδυασμός.
Εν κατακλείδι, ωραίο πράμα η σοκολάτα και από κάτω τα σιρόπια,
οπότε θα το ξαναφτιάξω αλλά με άλλου είδους σοκολατοεπικάλυψη.
Καμιά ιδέα;
Υ.Γ.: Συμβουλή για τις αρχάριες (σαν εμένα): Μην πανικοβληθείτε,
θα το πιεί το σιρόπι που χρειάζεται και θα του μείνει λίγο για
να έχει και ζουμάκι! Απλώς ρίξτε το αργά-αργά, έχετε υπομονή και
κάντε αρκετές τρύπες με το ξυλάκι.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Ναι μεν αλλά...
Από: sophia vp 7 / 10 / 2004
Δώρα, γευστικότατη η πρόταση σου, επέτρεψε μου όμως να επισημάνω
2σημεία
1ο Το σιρόπι επειδή μου φάνηκε πολύ σαν ποσότητα , το έφτιαξα με
2 κούπες νερό & 3+3/4 κούπες νερό + βουτυράκι και έγινε super
2ο Αντί για κονιάκ, επειδή δεν είχα, έβαλα Grand Marnier, το
οποίο έδωσε άρωμα και γλυκάδα "σπάζοντας" την πικρίλα την πολύ
της κουβερτούρας.
Ελπίζω να βοήθησα ...
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Πολύ καλό!
Από: Χριστίνα 19 / 10 / 2004
Μπράβο Δώρα, πολύ καλό. Μερικούς τους ξένισε η σοκολάτα αλλά
κατ` εμέ αυτή είναι η όλη "τσαχπινιά" του γιατί σπάει λίγο τη
πολύ γλύκα και δεν λιγώνεσαι. Θα το καθιερώσω σίγουρα!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|