Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Λαγός στον φούρνο
Υλικά |
- Για ποτό προτείνουμε:
-Λευκός ξηρός -Αφρώδης οίνος (σαμπάνια)
|
|
Προετοιμασία
Πλένουμε καλά το λαγό ετοιμάζουμε χυμό από λεμόνι και τον αφήνουμε μέσα για 2 ώρες.
|
Ετοιμασία
- Αλατοπιπερώνουμε το λαγό και τον βάζουμε σε ένα ταψί, ρίχνουμε το λάδι, το μισό από τον χυμό του λεμονιού και ρίγανη.
- Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για δύο ώρες περίπου. Καθώς ψήνεται το φαγητό ρίχνουμε με ένα κουτάλι πάνω στον λαγό από την σάλτσα του ταψιού μερικές φορές.
- Οπως όλα τα ψητά σερβίρουμε αμέσως.
|
|