Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τούρτα κατσαρόλας
Υλικά
- 1 γάλα ζαχαρούχο
- 1 μόρφατ
- 4 κουταλιές κάστερ πάουντερ
- 4 κουταλιές ζάχαρη
- 1 κουταλιά κακάο
- 1/2 λίτρο γάλα
- 2 κουτιά μπισκότα πτι μπερ
- 1 κουταλιά βιτάμ
|
|
Ετοιμασία
- Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το γάλα και προσθέτουμε την ζάχαρη, το κακάο, την κάστερ πάουντερ και το βούτυρο και ανακατεύουμε.
- Σε ένα σκεύος θρυμματίζουμε τα μπισκότα και μόλις γίνει χλιαρή η κρέμα την ρίχνουμε στα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Μετά από μία ώρα κάνουμε την σαντιγί (με μόρφατ και ζαχαρούχο γάλα) και την ρίχνουμε πάνω από το γλυκό μας.
- Διακοσμούμε με σκόνη κακάο (σαν χιόνι).
Τη συνταγή συνιστά: η Ελένη
|
|