www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κρέμα λεμόνι


Υλικά

  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • ξύσμα και χυμός λεμονιού (κατά βούληση)



Ετοιμασία

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε.
  2. Χωρίζουμε το μείγμα σε μικρά μπολάκια και τα βάζουμε στη συντήρηση του ψυγείου να κρυώσουν.
  3. Σερβίρεται δροσερό.

Τη συνταγή συνιστά: η Τίνα (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: ωραία έμπνευση!!!
    Από: Αναστασία  27 / 7 / 2004
    Τίνα, η έμπνευσή σου είναι όλα τα λεφτά!Eίμαι fan του cheese cake αλλά αναγκαζόμουν να το αποφεύγω λόγω θερμίδων.Χτες που δοκίμασα την κρέμα σου, αποφάσισα την επόμενη φορά που θα φτιάξω cheese cake να τη χρησιμοποιήσω (βάση από βιτάμ, τριμμένα πτι μπερ και καβουρντισμένα αμύγδαλα, στη μέση η κρέμα, πάνω μαρμελάδα).Είμαι σίγουρη πως θα ταιριάζει πολύ. Έκανα και μια μικρή παρασπονδία -φυσικό χυμό πορτοκάλι αντί λεμονιού- αλλά το αποτέλεσμα ήταν επίσης νοστιμότατο.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: ωραία έμπνευση!!!
      Από: Τίνα Σταύρου  28 / 7 / 2004
      Προς προστασία των ξένων δαφνών :
      
      Η συνταγή είναι της Τίνας αλλά δεν είναι δική μου.
      Παναπεί, όπου δεν βλέπετε Τίνα Σταύρου, δεν είμαι εγώ.
      
      Πάντως θα την δοκιμάσω την κρέμα σου συνονόματη και άμεσα 
      μάλιστα, μια και μου φαίνεται απλή και καλοκαιρινή. Μήπως 
      γίνεται λίγο γλυκειά, ή όχι?

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.