Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: Ζαχαρη + Αλάτι
Από: ΑσίΜαρία 21 / 7 / 2004
Τινάκι, τη ζάχαρη και το αλάτι τα ανακατεύουμε με το κορν
φλαουρ? Φιλακια Πολλα :-)
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Σλουρπ
Από: Κίκα 23 / 7 / 2004
Την έφτιαξα χθες. Αυθεντική γεύση Αγγλίας. Υπέροχο, σχεδόν
άγλυκο γλυκό.
Μόνο μία απορία. Το ζουμί από τα κεράσια βγήκε περίπου μία
κουταλιά σούπας. Το αραίωσα κάπως, αλλά τελικά το μείγμα δεν
κάλυψε το πάνω-πάνω στρώμα των κερασιών, με αποτέλεσμα να κυλάνε
στο κόψιμο. Μήπως έπρεπε να είναι περισσότερο; Και αν ναι, το
αραιώνω με νερό;
Μπορεί απλά να χρειαζόντουσαν λιγότερα κεράσια...
Ευχαριστώ πάντως.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Σλουρπ
Από: Τίνα Σταύρου 26 / 7 / 2004
Ισως τα κεράσια, δεν ήταν αρκετά ώριμα.
Μπορείς να το συμπληρώσεις με χυμό κεράσι ή βύσσινο. Μπορείς
επίσης να ραντίσεις τα καθαρισμένα κεράσια με τη ζάχαρη και το
κιρς να τα αφήσεις να βγάλουν το ζουμάκι τους και να τα
χρησιμοποιήσεις μετά.
Πάντως τα κεράσια μπαίνουν σμιχτά-σμιχτά στην τάρτα.
Χαίρομαι που σ` άρεσε.
Μάκια!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Σλουρπ
Από: Κίκα 28 / 7 / 2004
Και άλλη μία απορία, αν δεν γίνομαι κουραστική: Τα κουκούτσια τα
έχω κρατήσει στο ψυγείο. Αν τα βάλω σε βάζο με κάποιο αλκοόλ και
ζάχαρη και το αφήσω στην άκρη, θα γίνει λικέρ κάποτε ή μπλιαχ;
Ευχαριστώ και πάλι.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|