Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μπισκότα Μπράουνις
Υλικά
- 4 αυγά
- 200 γρ. κουβερτούρα σοκολάτα
- 1/2 κούπα μαργαρίνη
- 1και 2/3 κούπες ζάχαρη
- Λίγο αλάτι (μια πρέζα)
- 1 κούπα αλεύρι
- 1 κούπα καρύδια χοντροκομμένα
- 2 βανίλιες
|
|
Ετοιμασία
- Λιώνουμε σε μπαιν μαρι τη σοκολάτα και τη μαργαρίνη και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο, αλλά να παραμείνει ρευστό.
- Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι να αφρίσουν, προσθέτουμε την ζάχαρη τμηματικά, την βανίλια, την σοκολάτα, τ’ αλεύρι και τα καρύδια.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο το πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 25 λεπτά.
- Εσωτερικά το γλυκό πρέπει να παραμείνει λίγο υγρό.
- Κόβουμε το γλυκό σε ρόμβους και σερβίρουμε ανάλογα με την διάθεσή μας ζεστό ή κρύο, σκέτο ή με παγωτό ή σως σοκολάτα ή κρέμα γάλακτος ή με συνδυασμούς.
Στα γλυκά υπάρχει και άλλη συνταγή για μπράουνις αλλά είναι με κακάο. Αυτή η συνταγή φτιάχνεται με κουβερτούρα και νομίζω ότι υπερέχει!
Τη συνταγή συνιστά: η Αγγελική Ν
|
|