www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μπισκότα Μπράουνις


Υλικά

  • 4 αυγά
  • 200 γρ. κουβερτούρα σοκολάτα
  • 1/2 κούπα μαργαρίνη
  • 1και 2/3 κούπες ζάχαρη
  • Λίγο αλάτι (μια πρέζα)
  • 1 κούπα αλεύρι
  • 1 κούπα καρύδια χοντροκομμένα
  • 2 βανίλιες



Ετοιμασία

  1. Λιώνουμε σε μπαιν μαρι τη σοκολάτα και τη μαργαρίνη και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο, αλλά να παραμείνει ρευστό.
  2. Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι να αφρίσουν, προσθέτουμε την ζάχαρη τμηματικά, την βανίλια, την σοκολάτα, τ’ αλεύρι και τα καρύδια.
  3. Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο το πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 25 λεπτά.
  4. Εσωτερικά το γλυκό πρέπει να παραμείνει λίγο υγρό.
  5. Κόβουμε το γλυκό σε ρόμβους και σερβίρουμε ανάλογα με την διάθεσή μας ζεστό ή κρύο, σκέτο ή με παγωτό ή σως σοκολάτα ή κρέμα γάλακτος ή με συνδυασμούς.
Στα γλυκά υπάρχει και άλλη συνταγή για μπράουνις αλλά είναι με κακάο. Αυτή η συνταγή φτιάχνεται με κουβερτούρα και νομίζω ότι υπερέχει!

Τη συνταγή συνιστά: η Αγγελική Ν

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: Γιατι μπισκοτα?
    Από: Lamprini  18 / 5 / 2007
    Αγγελική μου Ν , γιατι μπισκότα ? Ετσι λέγονται κανονικά ?
    Νομιζω ειναι απο τις καλύτερες συνταγές μπράουνις και για να
    παροτρύνω και αλλους να την φτιάξουν απλα να πω οτι ειναι το
    γνωστό υπέροχο κεκοειδές αλλα τοσο γεμάτο και μαλακό και μμμμμ
    μπραουνις:)

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Γιατι μπισκοτα?
      Από: Αγγελική Ν  20 / 5 / 2007
      Νονά είναι η κόρη μου! Έτσι τα έλεγε, έτσι μου έμειναν!
      Κατά τα άλλα είναι κανονικά ωραιότατα μπράουνις, όπως μου τα 
      είπε μια Αμερικάνα φίλη πριν 20 χρόνια. Μάλιστα ο Παρλιάρος 
      έχει δημοσιεύσει μια συνταγή που είναι σχεδόν ίδια. Λες να μας 
      αντιγράφει?

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: νοστιμα!
    Από: tatiana  4 / 6 / 2007
    Κι εγώ τα δοκίμασα πρόσφατα και είναι πάρα πολύ καλά. Η συνταγή 
    είναι ακριβής και επιτυχημένη, μόνο που θα προτιμούσα αντί βιτάμ 
    την πιο λιπαρή εκδοχή του με αρωματικό φρέσκο βούτυρο!

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Μπισκότα μπραουνις
    Από: ΝΙΚΟΛΕΤΑ  7 / 6 / 2007
    Κορίτσια μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιο μεγέθος πυρέξ να χρησιμοποιήσω?
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.