Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κρασομεζές Κύπρου
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό
- 2 ποτήρια κρασί μπρούσκο
- 1 φλιτζανάκι ξύδι
- Λίγο μπαχάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνισμα
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε το κρέας, τα στεγνώνουμε και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
- Βάζουμε το κρέας σε μία λεκάνη, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το μπαχάρι, το σκεπάζουμε με το ξύδι και το κρασί και το αφήνουμε για 6 ώρες τουλάχιστον.
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι να κάψει το λάδι και τηγανίζουμε το μίγμα μας κουταλιά-κουταλιά.
- Στραγγίζουμε το κρέας και το τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για να ψηθεί μέχρι μέσα.
|
|