www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μπισκότα μαλακά αφράτα


Υλικά

  • Για 30-40 κομμάτια:
  • 300 γρ. αλεύρι για όλες της χρήσης
  • 300 γρ. βούτυρο
  • 100 γρ. φουντούκια
  • 100γρ καρύδια
  • 200 γρ. σοκολάτα τριμμένη ή τρούφα
  • 1 βανίλια
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 20 γρ. μπέικιν
  • 10 γρ. αλάτι



Ετοιμασία

  1. Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο πρώτα πολύ καλά και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί.
  2. Πλάθουμε τα μπισκότα μας και ψήνουμε στους 170 C για 20 λεπτά.
Αυτή είναι συνταγή των Κλασικών "cookies"

Τη συνταγή συνιστά: η Ρόζα

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: ΤΕΛΕΙΑ!
    Από: ΙΩΑΝΝΑ  14 / 10 / 2004
    Ρόζα τα μπισκότα ήταν υπέροχα!Δεν έχω ξαναδοκιμάσει πιο νόστιμη 
    και πιο πρωτότυπη συνταγή.Συνιστώ να τα φτιάξουν όλοι όσοι 
    θέλουν να κάνουν εντύπωση στους καλεσμένους τους που θα τα 
    περάσουν σίγουρα για έτοιμα από ζαχαροπλαστείο!

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: ΜΠΙΣΚΟΤΑ #*$@*#, ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑ
    Από: ΦΡΟΣΩ  19 / 10 / 2004
    ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΟΣΗΣ ΜΠΕΙΚΙΝ, ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑ. ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΛΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΝΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΡΟΖΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΕΣΠΕΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: ΤΕΛΕΙΑ
    Από: marelia  20 / 10 / 2004
    Πεντανόστιμα και ευκολότατα.Το baking μπορεί να αποφευχθεί χρησιμοποιώντας φαρίνα ίσως? Εμένα πάντως δε μου πικρίσανε, πρόσεξα μόνο το αλάτι να είναι λίγο γιατί σε άλλες συνταγές το αλάτι χαλάει τη γεύση.Έυχαριστούμε Ρόζα.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: ΜΠΙΣΚΟΤΑ
    Από: ΙΩΑΝΝΑ  20 / 10 / 2004
    Θα συμφωνήσω με την marelia Φρόσω.Ούτε εμένα μου πίκρισαν τα 
    μπισκότα!

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: mpiskota
    Από: kalliopi  29 / 10 / 2004
    είναι σιγουρο οτι θα βγουν #*$@*# και αφρατα?κάτι σαν τα SOFT KINGS του εμπορίου?με προβληματιζει λιγο που δεν εχουν γαλα.....ευχαριστω!
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: μπισκοτα
    Από: καλλιοπη  29 / 10 / 2004
    ειναι σιγουρο οτι θα βγουν #*$@*# και αφρατα?κατι σαν τα SOFT KINGS του εμποριου??με προβληματιζει λιγο που δεν εχουν γαλα.........Ευχαριστω!!
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: xalia!!!!!!!!!
    Από: maria  7 / 11 / 2004
    polu xalia leme!prosexete ti proteinete asxetes
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: xalia!!!!!!!!!
      Από: Kali Neraida  7 / 11 / 2004
      Καλή μου Σταχτομπούτα, είμαι η Καλή Νεράϊδα!
      
      Άκουσα τις παρακλήσεις σου και ήρθα για να αγγίξω με το μαγικό 
      μου ραβδάκι και να σε μετατρέψω σε μια εκθαμπωτική, όμορφη, 
      έξυπνη και γλυκιά πριγκήπισσα! 
      
      Μην αντιστέκεσαι, βοήθα και εσύ για να κερδίσεις έτσι τις 
      καρδιές των ανθρώπων και -κυρίως- την καρδιά του πρίγκηπα! 
      
      Πρόσεξε μόνο καλή μου Μαρία όταν θα σε φιλήσει ο πρίγκηπας για 
      πρώτη φορά, μήπως και το μετανοιώσει και γίνει βάτραχος για να 
      γλιτώσει.
      
      Καλημέρα όλη μέρα γλυκιά μου ροδόστομη!

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: xalia!!!!!!!!!
      Από: myrto  11 / 11 / 2004
      Ρε maria ή όπως αλλιώς σε λένε, δεν προσπαθείς να βρεις κάποιο άλλο τρόπο να εκτονώσεις τα προβλήματά σου από το να σχολιάζεις συνταγές που προφανώς ούτε έφτιαξες ούτε πρόκειται να φτιάξεις ποτέ; Εκτός από το γεγονός ότι φαίνεται η άγνοιά σου με το να σχολιάζεις συνταγές σίγουρα επιτυχημένες, γράφεις άσχημα, με χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν στους ανθρώπους που ασχολούνται με το site του hungry για να καταφέρεις άραγε τι;Εννοείται πως δεν θέλω καμμία απάντηση από ένα κακοπροαίρετο άτομο σαν και εσένα και καλά θα κάνεις να μην εμφανιστείς πάλι στο site αφού εμείς που το κάνουμε είμαστε "άσχετοι". Ασχολήσου με σχετικούς.Αλήθεια με τον κο Χατζηστεφάνου (το γνωστό κομπλεξικό κύριο που το παίζει αυθεντία...)γνωρίζεστε;
      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
      • Θέμα: Re: xalia!!!!!!!!!
        Από: maria  17 / 11 / 2004
        kala e....milame gia megali kathusterisi...krima pou sas epiase apo twra i emminopausi touvla!ti suntagi tin eftiaksa kai itan ahdia...vlaxares kai amorfwtes!
        [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
        • Θέμα: Re: xalia!!!!!!!!!
          Από: myrto  18 / 11 / 2004
          Κοριτσάκι μου δεν είσαι με τα καλά σου.Αντέ κάνε μας τη χάρη και μαζέψου, γιατί πέρασε καιρός που ασχολήθηκε άντρας μαζί σου και ζορίζεσαι πολύ...........
          [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Μήπως θέλει σέρβις;
    Από: ο ραβδομηχανικός  18 / 11 / 2004
    Καλή νεράιδα, τίποτα δεν έκανε το ραβδάκι σου! Μήπως πρέπει να του αλλάξεις μπαταρία; Κι αν δεν είναι η μπαταρία, φέρτο να του ρίξω μια ματιά :-D Και όταν φτιάξει, δε βαράς γενικά από δω κι από κει στα τυφλά, γιατί βλέπω την ασθένεια να εξαπλώνεται οσονούπω;
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
    Από: ΙΩΑΝΝΑ  18 / 11 / 2004
    Συγγνώμη που δεν σε απαντάω στη διεύθυνση σου, αλλά υπάρχει 
    κάποιο πρόβλημα και δεν μπορώ να στείλω μηνύματα από τον 
    υπολογιστή μου μέσω freemail.Δεν χρειάζεται να προσέξεις κάτι 
    ιδιαίτερο,να ακολουθήσεις τις οδηγίες της συνταγής.Απλά εγώ την 
    κουβερτούρα την έτριψα σε μέτρια κομμάτια,δεν έβαλα όλους τους 
    ξηρούς καρπούς, μόνο αμύγδαλα και αυτά μέτρια κομμένα.Αν θες 
    πάρε αγνό βούτυρο και βάλε στα μπισκότα,γίνονται πιο 
    μυρωδάτα.ΑΥΤΑ!Ελπίζω να το δεις το μήνυμα!

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Ευχαριστώ Ιωάννα
    Από: Μάντω  19 / 11 / 2004
    Ιωάννα μου Καλησουμέρα, σε ευχαριστώ πολύ με καθησύχασες, θα τα φτιάξω το Σαββατοκύριακο....
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: γιατί δεν είναι μαλακά?
    Από: vievy  15 / 3 / 2005
    έφτιαξα τη συνταγή και πρόσθεσα και λίγες σταφίδες. βγήκαν πραγματικά πεντανόστιμα αλλά δεν ήταν μαλακά. ήταν αρκετά τραγανά και κάπως τριφτά. δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε. θέλω να ξαναφτιάξω τη συνταγή γιατί έγιναν ανάρπαστα αλλά πώς θα καταφέρω να μου βγουν μαλακά? καμιά ιδέα για το τι μπορεί να έκανα λάθος? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: γιατί δεν είναι μαλακά?
      Από: Άννα  17 / 3 / 2005
      Δοκίμασε να τα ψήσεις λιγότερη ώρα.
      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
      • Θέμα: Re: γιατί δεν είναι μαλακά?
        Από: vievy  18 / 3 / 2005
        ευχαριστώ πολύ Άννα. Θα το δοκιμάσω. Θα τα ψήσω αυτή τη φορά και χωρίς τον αέρα, μόνο πάνω και κάτω αντίσταση.
        [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΟ;
    Από: ΑΝΤΑ  17 / 3 / 2005
    Αν τα έφτιαχνα χωρίς αυγό θα γινόντουσαν καλά λέτε; Για να μετέτρεπα την συτναγή σε νηστίσιμη.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Υπέροχα τα μπισκότα!!!
    Από: Μαρία από Κεφαλονιά  21 / 3 / 2005
    Τα μπισκότα γίνονται καταπληκτικά. Τα εφτιαξα με αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και σταφίδες. Για να γίνονται μεγάλα, φουσκωτά και μαλακά να βάζετε στο ταψί μεγάλα μπαλάκια ζύμης σε καλά προθερμασμένο φούρνο.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Υπέροχα τα μπισκότα!!!
      Από: KATY  25 / 3 / 2005
      Εφτιαξα κι εγώ τα μπισκότα και πράγματι είναι πολύ καλά, εβαλά μόνο φυστίσκια Αιγίνης μια και μόνο αυτά είχα απο ξηρούς καρπούς. Μόνο που και εμένα μου βγήκαν πολύ τριφτά. Αν μπορείς πες μου θερμοκρασία, χρόνο ψησίματος και αν θέλει αερά ή αντιστάσεις. Ευχαριστώ.
      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
      • Θέμα: Re: Υπέροχα τα μπισκότα!!!
        Από: Μαρία  28 / 3 / 2005
        Τα έψησα στους 180 βαθμούς χωρίς αέρα.Νομίζω πως δεν παίζει ρόλο το πρόγραμμα ψησίματος. "Πλάσε" τα όσο πιο χοντρά μπορείς και βάλτα σε καλά προθερμασμένο φούρνο.Γεια χαρά!
        [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Χωρίς θέμα
    Από: KATY  30 / 3 / 2005
    Επαναλαμβάνω πολύ καλά τα μπισκότα, τα ξαναεφτιαξα μετά την προηγηθήσα επιτυχία, αυτή τη φορά με κομμάτια κουβερτούρας και αμύγδαλα. Τέλεια!
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Χωρίς αυγό;
    Από: Μαρία Σ.  30 / 7 / 2005
    Παιδιά, μη τις φάω άδικα! Άλλη Μαρία είμαι εγώ, η Μαρία Σ. Θά`θελα και`γώ να μάθω άν θα επιτύχει η συνταγή χωρίς το αυγό, ή αν θα ήταν καλύτερα να δοκιμάσω μια συνταγή που είναι απ`την αρχή νηστισιμη; Χαίρομαι πάντως βλέποντας πως όλο και περισσότερος κόσμος νηστεύει. Να είστε όλοι καλά.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Γιατί οχι σε μένα??
    Από: Ράνια  10 / 8 / 2005
    Κορίτσια καλησπέρα. Θυμάμαι ότι είχα κάνει την παραπάνω συνταγή και δεν μου βρήκε καλή. Η ζύμη ήταν αρκετά αραιή με αποτέλεσμα δεν μπορούσα να πλάσω τα μπισκότα αλλά να τα βάζω στο ταψί με κουταλιές, λόγω αυτού, φαντάζομαι απλώνανε αρκετά στο ψήσιμο άρα από εμφάνιση χάλια και στη γεύση ήταν αρκετά βουτυράτα!! Σίγουρα κάτι έχω κάνει λάθος αλλά τι αφού «εκτέλεσα» την συνταγή κατά γράμμα? Πραγματικά αν μπορείτε να με συμβουλέψετε γιατί μπισκότα με πολλούς ξηρούς καρπούς είναι τα αγαπημένα του πεθερού μου. Ευχαριστώ.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Γιατί οχι σε μένα??
      Από: vievy  11 / 8 / 2005
      Επειδή έχω φτιάξει κι εγώ αυτά τα καταπλητκτικά μπισκότα, αλλά μονάχα την τρίτη φορά μου βγήκαν τέλεια από κάθε άποψη, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι το βούτυρο ήταν πολύ λιώμένο. Έχουν μια κάπως βουτυράτη γεύση, πιο πολύ άρωμα θα το έλεγα αλλά δεν έχει ενοχλήσει κανέναν που τα έφαγε. Εγώ όταν χτυπάω το βούτυρο με τη ζάχαρη χρησιμοποιώ βούτυρο που το έχω βγάλει μόλις πριν λίγο από το ψυγείο, απλά να μην είναι πολύ παγωμένο. Τώρα που κάνει πολύ ζέστη ίσως πρέπει να τα κάνεις λίγο πιο γρήγορα για να μη σου λιώσει και δεν πλάθονται. Ελπίζω να βοήθησα. Να τα ξαναφτιάξεις γιατί είναι πολύ νόστιμα μπισκότα. Και να τα ψήσεις λίγο ώστε να γίνουν πραγματικά αφράτα.
      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Χωρίς θέμα
    Από: εύα  19 / 8 / 2005
    αχ, παιδιά και γω από τις άτυχες είμαι , που δεν κατάφερα να 
    πετύχω αυτά τα λιμπιστά μπισκοτάκια. Πολύ υδαρές το μείγμα , 
    αδύνατο να ζημωθούν και ως εκ τούτου , χρησιμοποίησα κουτάλες 
    για να τα βάλω στο ταψί. Το αποτέλεσμα τραγικό , έγιναν μια 
    πίτα , και όταν δοκίμασα να τα βγάλω στα 20 λεπτά , μου φάνηκαν 
    ωμά , μιας και έμεινε το δακτυλικό μου αποτύπωμα σαυτά και 
    αποφάσισα - λάθος , μέγα λάθος - να τα ψήσω λίγο ακόμα. 
    Αποτέλεσμα; ολοκληρωτική αποτυχία!! ( και ποιος καθαρίζει το 
    ταψί από το τερατούργημα;;)
    Ερώτηση: τι έκανα λάθος; και έμπειρη είμαι και κατά γράμμα 
    ακολούθησα τη συνταγή . Ζητώ  βοήθεια μιας και θέλω απεγνωσμένα 
    να γευτώ αυτά τα μπισκότα!

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
      Από: Κάλλη  20 / 8 / 2005
      Δεν έχω δοκιμάσει αυτή τη συνταγή, αλλά σχετικά με τα μπισκότα
      γενικότερα: δε χρειάζεται να πλάθονται απαραίτητα, σε πολλές
      συνταγές καλύτερα μοιράζεται με το κουτάλι η ζύμη, αλλά σε αυτήν
      την περίπτωση θα απλώσουν πιθανότατα, άρα καλού κακού βάλτε τα
      πολύ αραιά στο ταψί. Ένα δεύτερο τιπ είναι ότι ο χρόνος ψησίματος
      μπορεί να φαίνεται λίγος, αλλά πρόσεξα ότι σχεδόν πάντα έχει λόγο
      ύπαρξης.  Μπορεί να φαίνεται πολύ μαλακό το μπισκότο, αλλά καθώς
      κρυώνει όταν τα βγάλουμε από το ταψί εξακολουθεί να σκληραίνει,
      αφού εξακολουθούν να εξατμίζονται όσα υγρά του απέμειναν. 

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Erotisi
    Από: Vaso  12 / 9 / 2005
    kala den eixa skopo na ftaixo mpiskota alla kai mono apo ta sxolia pistika oti prepei na ta dokimaso! epeidi eimai sxetika apeiri sti kouzina kai den thelo allo ena apotiximeno gliko mporeite na mou peite peripou posa ginontai gia na kanoniso poso megala na ta ftiaxo?euxaristo poli! keep cooking!
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Χωρίς θέμα
    Από: Vaso  12 / 9 / 2005
    akyro akyro!! tora eida oti anagrafetai parapano posa cookies ginontai
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: ψαρακι
    Από: ΟΛΓΑ  14 / 9 / 2005
    καλημερα γλυκιες μου ζαχαρουλες! εχθες το βραδυ τα εφτιαξα και εγω και ειχα ακριβως τα ιδια προβληματα- απλωσαν- τα αφησα παραπανω και ξεραθηκαν αλλα ειναι πεντανοστιμα- δεν πειραζει εγιναν λιγο τραγανα. Συμβουλη: τα 20` ειναι μαλλον αρκετα, εβαλα λιγο παραπανω αλευρι γιατι κολλούσε η ζύμη παρα πολυ και ναι το βουτυρο δεν πρεπει να ειναι λιωμενο!!!! απλά εκτός ψυγείου λιγη ώρα. Ερώτηση- μήπως κολλούσε η ζύμη επειδή και την κουβερτούρα και το βούτυρο τα έλιωσα στο φουρνάκι μικροκυμάτων??
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Χωρίς θέμα
    Από: maria aneleon  16 / 9 / 2005
    πολυ νοστιμα τα μπισκοτα μου βγηκαν βεβαια τραγανα αλλα εμενα μου αρεσουν περισσοτερο ετσι. μπορει κανεις να μου πει πως μετρω τα 10γρ.αλατι? γιατι τωρα εβαλα με το ματι ευχαριστω
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Μπισκοτακια
    Από: Λαμπρινή  18 / 9 / 2005
    Καλημερούλα σε ολους:) Δοκιμασα και γω χτες να κανω την συνταγή αλλα ήμουν απο τους τυχερούς που ειχα δει τι προβληματα ειχαν αντιμετωπίσει οι προηγούμενοι οποτε ήμουν προετοιμασμένη:) Η ποσοτητα του αλευριού σιγουρα πρεπει να μετρηθεί με το "μάτι" γιατι γινεται πολυ μαλακο το μίγμα με την ποσότητα που προτείνει η συνταγή ! Έβαλα τοσο αλεύρι ωστε να μπορώ να τα πλάθω μπαλάκια και να μην κολανε στα χέρια! Σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτάκια και ....μουυυρλιαααααα:)) Πολύ ωραια συνταγή ειχαμε ενα υπεροχο πρωινό σημερα με μαλακά αφρατα μπισκοτακια:))
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: ΜΠΙΣΚΟΤΑ #*$@*#
    Από: ΑΘΗΝΑ  21 / 9 / 2005
    Επειδή μου κινήσατε την περιέργεια αποφάσισα να δοκιμάσω τα μπισκότα. Ηταν πολύ νόστιμα. Τα παιδιά το πρωϊ που τα βρήκαν κόντεψαν να τα φάνε όλα, ότι έμειναν βέβαια απο εμένα.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Χωρίς θέμα
    Από: Vasochem  22 / 11 / 2005
    katarxin..oraia syntagi!!!! tin exo kanei pano apo 5 fores kai panta ginontai teleia! mono pou exo na prostheso kapoiew diorthoseis pou kata ti gnomi mou xreiazontai! anti gia 300g boutiro ebala 150g kai anti gia 100g karydia ebala 200g fountoukia autaaaa! kali sas orexi!!!!!
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Eρωτηση
    Από: Βαγγέλης  16 / 4 / 2006
    τωρα φτιαχνω τα μπισκοτα με μερικες παραλλαγες στους ξηρους καρπους. εγω αναρωτιεμαι αν μπορω να χρησιμοποιησω χαρτι πανω στο ταψι για να μην κολλησουν..δεν αντεχω το καθαρισμα μετα... :-P YΓ: To Xαρτι αυτο πως ακριβως λεγεται..?
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Eρωτηση
      Από: kxan  17 / 4 / 2006
      Χαρτί ψησίματος ή παλιότερα έβαζαν λαδόκολλα. Πάντως επειδή έχω δοκιμάσει διαφορετικές μάρκες, το χαρτί ψησίματος Σ....ς ειναι το καλύτερο. Και τα μάτια σας Σ....ς
      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Πάρα πολύ ωραία
    Από: Lydia  14 / 5 / 2007
    και νόστιμα - τα συστήνω ανεπιφύλακτα!
    

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Τα Μπισκότα της Ροζας
    Από: mama  24 / 10 / 2007
    Πραγματικά ήταν πολύ καλά....Τα έκανα με τρούφα αλλά πιστεύω πως αν ειχα να βάλω κουβερτούρα θα ήταν ακόμα καλυτερα.Οσο για το αλευρι έβαλα κι εγώ Φαρίνα. στο πελευταίο ταψί έβαλα στην ζύμη και ενα κουταλάκι του γλυκού κακάο με σκοπό να κανω και μερικά καφέ και έγιναν πολύ καλά.Σε ευχαριστώ
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: μπισκοτα
    Από: αγγελικη  3 / 11 / 2007
    ρε η Ροζα ξεχασε να πει οτι τα ψηνουμε 8 λεπτα και τα αφηνουμε να κρυωσουν για να ειναι soft
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Nostima
    Από: anastasia  13 / 11 / 2007
    nostima itan alla mou bgikan kapos sklira...isos ftaei to gegonos oti diabazontas ta sxoleia atomon pou ta eftiaksan , meiosa tin posotita tou bouturou kai ebala 100g aleuri parapano... pantos oloi ksetrelathikan!!!!!kai ego mazi...
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.