www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κέικ με κάστανα και σοκολάτα


Υλικά

  • 650 γρ. κάστανα
  • 130 γρ. σοκολάτα τριμμένη
  • 130 γρ. βούτυρο
  • 130 γρ. ζάχαρη
  • 1 βανίλια



Ετοιμασία

  1. Πλένουμε τα κάστανα, τα βράζουμε, τα καθαρίζουμε και τα περνάμε από το μπλέντερ.
  2. Προσθέτουμε την ζάχαρη, το βούτυρο, την σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά ώστε το μίγμα μας να γίνει ομοιόμορφο.
  3. Βουτυρώνουμε ένα ταψί, στρώνουμε μία λαδόκολλα και ψήνουμε το γλυκό μας σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά του.
  4. Οταν κρυώσει το βγάζουμε από την φόρμα και αν θέλουμε το στολίζουμε με σαντιγύ.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: Απορία
    Από: Ανωνύμου  7 / 12 / 2001
    Πρώτη φορά βλέπω κεικ χωρίς αλεύρι (ή έστω φρυγανιά) και κάποιο συστατικό για να φουσκώνει το κεικ. Έχουν ξεχαστεί κάποια υλικά και αν όχι η συνταγή είναι δοκιμασμένη;
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Απορία
      Από: συντακτική ομάδα  7 / 12 / 2001
      Στο κέικ αυτό στο ρόλο της αμυλούχου βάσης που "δένει" όλο το γλυκό έχουμε τα κάστανα. Δεν φουσκώνει βέβαια, γίνεται σφιχτό.
      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Ωραίο γλυκό!
    Από: Kάλλη   26 / 10 / 2002
    Είναι καταπληκτικό γλυκό και μάλιστα ταιριάζει πολύ να προσθέσουμε και τριμμένο καρύδι.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.