Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ο βράχος με φράουλες
Υλικά
- 1 κιλό φράουλες κομμένες στα τέσσερα, εκτός από κάποιες που κρατάμε ολόκληρες για στόλισμα
- 1 κιλό σαντιγί (προτιμώ την φυτική)
- 20 μπεζέδες σπασμένους με το χέρι σε 2-3 κομμάτια
- Σοκολάτα λιωμένη
|
|
Ετοιμασία
- Στρώνουμε σαντιγί, μπεζέδες, κομμένες φράουλες, μέχρι να σχηματίσουμε βουναλάκι. Το όλο σχήμα είναι ακατάστατο και δε φροντίζουμε να καλύπτονται οι μπεζέδες από σαντιγί. Αντιθέτως, αφήνουμε κενά και σκορπίζουμε φράουλες εδώ κι εκεί. Οταν τελειώσουμε με όλα τα υλικά έχουμε ένα βουναλάκι ανώμαλο. Στολίζουμε γύρω-γύρω το πιάτο και τον βράχο με τις ολόκληρες φράουλες.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα και μόλις κρυώσει τη ρίχνουμε ακατάστατα από την κορυφή ώστε να τρέξει γύρω-γύρω.
- Στην κορυφή ξαπλώνουμε μια ολόκληρη φράουλα.
Τη συνταγή συνιστά: η Ασπα Παππά (δικής της εμπνεύσεως)
|
|