Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: pos?
Από: nikaia-boy 18 / 2 / 2006
vasika einai poli efkoli kai grigori sintagi alla pistevo oti
tha einai poli ""liparo" to gliko kai pistevo oti pleon o kosmos
thelei kati ligotero liparo kai poli nostimo.kai gia na po tin
alithia den tin exo ftiaxei gia ton logo pou anefera parapano.
sorry george
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: pos?
Από: Panais 27 / 2 / 2006
I sintagi auti den einai katholou lipari.
Exei ena paketo vouturo, analogika me ta ulika kai ti posotita
pou tha faei kapoios den einai perissotero lipari apo
opoiadipote alli sintagi gia troufakia.
Mporeis na xrisimopoiiseis kapoio vouturo me ligotera lipara,
pio "ugeiino".
Parola auta, troufakia proteinei o filos mas, oxi diatrofi gia
kausi lipous. Ta gluka einai lipara, ta diaititika gluka den
einai lipara. Kai de vlepo kai na tin proteini os mi lipari.
Ase pou to ti thelei o kosmos einai entelos sxetiko me tis
orekseis kai ti katastasi tou allou. An fas ena troufaki tin
imera, sou eggiomai oti de tha patheis tipota. An upologizeis
na ta fas ola, e nai, einai liparo ena olokliro vitam, paketo
mpiskota kai troufa.
En katakleidi den einai lipari sintagi, einai mia kanoniki
sintagi glukou. Einai gluko! De proteinei laxanika atmou!
Mou thimizei mia ataka apo tainia, valte mou touloumpes apo
autes pou de paxainoun. Prosdokies xoris realistiko ipovathro...
Panais
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Και τρουφάκια άνευ βούτυρου..
Από: nervosa_anorexia 28 / 2 / 2006
Τα παρακάτω τρουφάκια τα έφτιαξα προχτές (ως πρόχειρο πεσκέσι
στην κουμπάρα) και βγήκαν πολύ-πολύ νόστιμα και μαλακά!
1 πακέτο πτι-μπερ θρυμματισμένα
3/4 φλ. γάλα με ελάχιστο κονιάκ (ή λικέρ ή εσάνς αμυγδάλου)
1/2 φλ. ινδοκάρυδο
1 κ.σ. κακάο
Τρούφα σοκολάτας για το "κατρακύλισμα"
Ρίχνουμε στα τριμμένα μπισκότα λίγο-λίγο το γάλα, να υγρανθούν
επαρκώς.
Ανακατεύουμε το κακάο και το ινδοκάρυδο και αφού η υφή
της "ζύμης" γίνει κάπως στερεή, πλάθουμε μπαλάκια, που τα
κυλάμε στην τρούφα (για τους λάτρεις των ξηροκαρπίων, αλέθουμε
καλά καρυδόψιχα και την προσθέτουμε στο μίγμα, μειώνοντας την
ποσότητα του ινδοκάρυδου. Επίσης, μπορούμε ν`ανακατέψουμε
τρούφα με ινδοκάρυδο, ώστε ν`αποκτήσουν "ασπρόμαυρο" χρωματάκι
τα τρουφάκια).
Στο ψυγείο για 1 ωρίτσα να σφίξουν et voila!
Να έχετε μια όμορφη & αισιόδοξη μέρα:)
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|