Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Φοντύ με δαμάσκηνα, κάστανα και καρύδια
Υλικά
- 2 σοκολάτες κουβερτούρες των 250 γραμμαρίων
- 5 ατομικές μερίδες γάλα εβαπορέ
- δαμάσκηνα αποξηραμένα χωρίς κουκούτσι
- καρύδια
- κάστανα
|
|
Ετοιμασία
- Ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα (αφού την έχουμε κόψει σε μικρά
κομματάκια)
- Μόλις λιώσει η κουβερτούρα ρίχνουμε τις μερίδες γάλακτος και
ανακατεύουμε γρήγορα και καλά για να μην σβολιάσει
- Καθαρίζουμε τα καρύδια και ψήνουμε τα κάστανα.
- Ανοίγουμε τα δαμάσκηνα στη μέση με ένα μαχαιράκι και τοποθετούμε τα
καρύδια ή τα κάστανα μέσα.
- Σερβίρουμε τη ζεστή σοκολάτα σε σκεύος φοντύ
- Βουτάμε τα δαμάσκηνα μέσα στη σοκολάτα και ..τρέχουν τα σάλια μας!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Τη συνταγή συνιστά: Η Ελένη Τερζίδου
|
|