Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Η Μυστική συνταγή της Μους Σοκολάτας (Σοκόλαση!!)
Υλικά
- 1 ερμόλ
- 4 κουβερτούρες
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1/2 κιλό σαντιγί
|
|
Ετοιμασία
- Λιώνουμε τις κουβερτούρες σε μπεν μαρί (ΠΡΟΣΟΧΗ να μην μπει καθόλου νερό στη
σοκολάτα γιατί έστω και μια σταγόνα θα την κάνει να σφίξει, πράγμα που δεν θέλουμε).
- Χτυπάμε το ερμόλ πολύ-πολύ καλά να γίνει αφράτο και στη συνέχεια προσθέτουμε το
ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Οταν πια έχει γίνει αφρός το ερμόλ με το ζαχαρούχο προσθέτουμε την λιωμένη
σοκολάτα που έχουμε αφήσει λίγο να κρυώσει.
- Τέλος βάζουμε την σαντιγί και ανακατεύουμε πολύ προσεχτικά για να μην κόψει.
- Πασπαλίζουμε τρούφα ή τριμμένη σοκολάτα από πάνω και είναι έτοιμο!!!!
(Η μους είναι τέλεια και σαν γέμιση σε τούρτες!!)
Καλή επιτυχία
Τη συνταγή συνιστά: η ΛΙΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
|
|