Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: Maria k. 29 / 7 / 2004
Nostimotati! Ego evala kai 2 koutalies zaxari axni stin liomeni
sokolata.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Αν και όχι ακριβώς σιρόπι.
Από: Τίνα Σταύρου 30 / 7 / 2004
Πρόκειται για μια αραιόύτσικη ganache, που όταν έρθει σε επαφή
με κρύα τρόφιμα, όοως το παγωτό, ή οι τούρτες, ή μπει στο
ψηγείο, πήζει. Για αυτό και θέλει ελαχιστότατο ζέσταμα αν
πρόκειται να απλωθεί σαν γλάσσο. Την βρίσκω εξαιρετική για
γλάσσο, δεν θα την έλεγα όμως σιρόπι.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|