Κόβουμε την πράσινη σαλάτα και την βάζουμε στην μέση του πιάτου.
Κόβουμε την μοτσαρέλα, την βάζουμε γύρω-γύρω στο πιάτο, δίπλα από την μοτσρέλα τοποθετούμε τις ντομάτες για διακόσμηση και στην κορυφή βάζουμε το αβοκάντο.
Θέμα: σως προσούτο Από: Ν.Π. 17 / 2 / 2004
Πές μας επιτέλους κάτι για την σως προσούτο άνθρωπέ μου???
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
Θέμα: Re: σως προσούτο Από: Lilly 17 / 2 / 2004
Μέχρι να απαντήσει ο ενδιαφερόμενος δες μια πρόταση διαδικτυακή!
Νο1.
Heat the olive oil in a small heavy stockpot and add the celery,
carrot, diced onion, garlic, jalapeρo, red pepper, prosciutto,
and salt. Gently sautι, stirring occasionally, until the
vegetables are soft and aromatic, 15 to 20 minutes.
Add the lentils and 5 cups of water, bring to a boil, and simmer
until the lentils are soft but not mushy and falling apart, 18
to 22 minutes. The sauce may be completed to this point and
chilled in the refrigerator until ready to use
Νο2:
Ingredients
1 stephen ceideburg
2 tbsp olive oil
3 cloves garlic, minced
1 onion, minced
1/4 lb prosciutto *
70 oz italian plum tomatoes
1 cup loosely packed fresh basil leaves,, chopped
3/4 cup loosely packed italian flat-leaf pa, rsley leaves,
1 cup dry white wine
1/4 tsp dried red pepper flakes
1 salt and freshly ground black peppe, r, to taste
2 tbsp butter
1. Warm the oil in a nonreactive large pot over medium heat. Add
the
garlic and onion and cook until the onion is translucent, 5
minutes.
Add the prosciutto and cook for 5 minutes. Add the juice from the
tomatoes. Using your hands or a fork, break up the whole
tomatoes and
add to the pot. Simmer, uncovered, for 30 minutes.
2. Stir in the basil, parsley, wine and pepper flakes, season
with
salt and pepper to taste, and simmer for 1 hour.
3. Remove the sauce from the heat. Whisk in the butter until
melted.
Makes 3 1/2 cups, serves 4.
Θέμα: Re: σως προσούτο Από: konstantinos 12 / 12 / 2006
To prosciutto(xoiromeri) einai ena apo ta pio diashma allantika
sthn italia.Yparxoun 2 eidh:to crudo kai to cotto.To crudo
shmainei wmo kai ginetai me mia diadikasia kshranshs tou
alatismenou kreatos.To cotto einai to pshmeno kai moiazei me to
gnwsto zampon.
Oso gia thn sauce prosciutto toulaxiston sthn italia einai
sxedon anyparkth.Yparxoun diafores paralages sto emporio.Alles
exoun ladi ksydi kai basiliko ki alles exoun kai ntomata.O filos
pou proteinei thn syntagh ypothetw pws xrhsimopoihse mia sauce
prokataskeyasmenh pou emperiexei kai prosciutto.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
Θέμα: Χωρίς θέμα Από: maria 22 / 2 / 2005
την σοσ προσουτο πωσ την φτιαχνουμε??????????????????
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]