Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Mary`s kiss
Υλικά
- 1 φιλέτο από κοτόπουλο σε μπαστουνάκια
- Λίγο βούτυρο η σπορέλαιο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 αχλάδι κομμένο σε φέτες
- Λίγο worcestershire sauce
- 1/2 ποτήρι κρασί αμαντια η μαυροδάφνη
- Λίγο κρέμα γάλακτος
- Καρύδια, κουκουνάρι και σουσάμι καβουρδισμένα και κοπανισμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Σοτάρουμε το κοτόπουλο και προσθέτουμε το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Μόλις το κοτόπουλο είναι σχεδόν ψημένο προσθέτουμε τα αχλάδια και σβήνουμε με την worcestershire sauce και το κρασί.
- Αφήνουμε σε δυνατή φωτιά για να απορροφήσει τα υγρά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε να γκλασάρει.
- Στο σερβίρισμα γαρνίρουμε το πιάτο με τους ξηρούς καρπούς.
Τη συνταγή συνιστά: ο Κωστάκης Μιχαήλ (δικής του εμπνεύσεως)
|
|