Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κεφτεδάκια με σάλτσα από σκόρδο
Υλικά
- Κεφτέδες (κεφτέδες τηγανητοί)
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές αλεύρι
- 2 κουταλιές ντοματοπελτέ διαλυμένο σε 2 κούπες νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι
|
|
Ετοιμασία
- Ετοιμάζουμε τους κεφτέδες (κεφτέδες τηγανητοί).
- Στο τηγάνι που έχουμε τηγανίσει τους κεφτέδες ρίχνουμε σιγά-σιγά 3 κουταλιές αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς για να μην σβολιάσει.
- Προσθέτουμε το νερό με την σάλτσα, τα σκόρδα, αλάτι, πιπέρι, αφήνουμε την σάλτσα να πάρει μία βράση και ρίχνουμε τους κεφτέδες.
- Αφήνουμε το φαγητό να πάρει μερικές βράσεις και να πήξει λίγο η σάλτσα.
|
|