Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
 
 
  |   
 
  Tips &
 Tricks της κουζίνας
 | 
Τονοσαλάτα με μαγιονέζα  
Υλικά
-  1 κουτί τόνος σε νερό 
 -  1 αγγουράκι  
 -  1 καρότο 
 -  3 κουταλάκια μαγιονέζα 
 -  1 φλιτζανάκι χυμός λεμονιού 
   | 
 | 
 
Ετοιμασία
- Στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό του και τον πολτοποιούμε με ένα πιρούνι. 
 - Περνάμε το αγγουράκι και το καρότο από τον τρύφτη (στη φαρδιά του πλευρά και τα στραγγίζουμε να φύγουν το νερό τους. 
 - Χτυπάμε τη μαγιονέζα με το χυμό λεμονιού μέχρι να γίνει αλοιφή. 
 - Στο μείγμα της μαγιονέζας προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύουμε, στη συνέχεια προσθέτουμε και τα το αγγουράκι και το καρότο. 
  
Συμβουλή: αφήστε τη σαλάτα στο ψυγείο 2-3 ώρες πριν το σερβίρισμα.  
 Τη συνταγή συνιστά: η Κική Μ. 
 |   
 
 |