Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τονοσαλάτα Κατερίνας
Υλικά
- 1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
- 300 γρ. αρακά
- 500 γρ. καλαμπόκι
- Μαγιονέζα
- Αλάτι
|
|
Ετοιμασία
- Σε βραστό αλατισμένο νερό βάζουμε τον αρακά να βράσει για 5 λεπτά περίπου, προσθέτουμε το καλαμπόκι και όταν βράσουν τα σουρώνουμε.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τον τόνο μαζί με το λάδι του και τον ανακατεύουμε συνεχώς ώσπου να γίνει ένα μίγμα με το λάδι.
- Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τον αρακά, το καλαμπόκι και τον τόνο και ανακατεύουμε καλά μαζί με μία κουταλιά μαγιονέζα.
- Σκεπάζουμε την σαλάτα με μια κουταλιά μαγιονέζας και σερβίρουμε.
Τη συνταγή συνιστά: η ΕΡΓΑΖΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (δικής της εμπνεύσεως)
|
|