Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μπισκότα καρύδας
Υλικά
- 175 γρ. αλεύρι
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- 75 γρ. ζάχαρη
- 1 αυγό
- 375 γρ. καρύδα τριμμένη
- 3 κουταλιές βούτυρο
- 1 κουταλιά γάλα
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
- Ρίχνουμε το βούτυρο στην μέση, προσθέτουμε τη μισή καρύδα μαζί με την ζάχαρη και ανακατεύουμε γρήγορα με τα δάχτυλά μας.
- Χτυπάμε σε ένα μπολ το αυγό και το προσθέτουμε μαζί με το γάλα στο μίγμα μας και ανακατεύουμε καλά με τα δάχτυλα.
- Βουτυρώνουμε λίγο τα χέρια μας, πλάθουμε 20 μικρές μπαλίτσες και τις περνάμε πάνω από την υπόλοιπη καρύδα και τις βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί.
- Ψήνουμε τα μπισκότα μας για 15 λεπτά στους 180°C.
Τη συνταγή συνιστά: the Foxy Lady
|
|