www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Επιδόρπιο με φρούτα και γιαούρτι


Υλικά

  • 2 ακτινίδια κομμένα σε φετάκια
  • 300 γρ, φράουλες κομμένες σε φετάκια
  • 5 κουταλιές χυμό σταφυλιών (άσπρα)
  • Λίγο ξύσμα πορτοκαλιού (σαν σπιρτόξυλα λεπτά)
  • 150 γρ. γιαούρτι σακούλας
  • 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά μέλι



Ετοιμασία

  1. Βάζουμε το ξύσμα πορτοκαλιού για 2 λεπτά σε βραστό νερό, το στραγγίζουμε, το βρέχουμε με κρύο νερό και το αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας για να στεγνώσει.
  2. Βάζουμε τα ακτινίδια και τις φράουλες σε μπωλάκια (3 ή 4) και προσθέτουμε τον χυμό των σταφυλιών.
  3. Βάζουμε στο μπλέντερ το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος και το μέλι και τα δουλεύουμε ώστε το μείγμα μας να γίνει ομοιόμορφο.
  4. Μοιράζουμε την κρέμα στα μπωλάκια, τα βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά περίπου και γαρνίρουμε με το ξύσμα.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.