Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μαρμελάδα βατόμουρο
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε τα βατόμουρα, τα μισοσκεπάζουμε με νερό και τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 45 λεπτά περίπου.
- Αφού βράσουν τα βατόμουρα, τα περνάμε από τον μύλο των λαχανικών, κρατάμε το χυμο και πετάμε τα υπόλοιπα (φλούδια,κουκούτσια, τα χοντρά γενικώς).
- Για κάθε 5 ποτήρια χυμό βατόμουρων προσθέτουμε 4 1/2 ποτήρια ζάχαρη και βράζουμε την μαρμελάδα μας μέχρι να δέσει καλά.
- Οταν κρυώσει την μαζεύουμε σε καθαρά και στεγνά βάζα.
|
|