www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ταούκ Κιοκσού


Υλικά

  • 1 κοτόπουλο
  • 1/2 κιλό ζάχαρη
  • 160 γρ. ριζάλευρο
  • 2 1/2 κιλά γάλα
  • Βανίλια
  • Αλάτι



Ετοιμασία

  1. Σε μία λεκάνη βάζουμε παγωμένο νερό, ρίχνουμε το ριζάλευρο, το αφήνου με για μισή ώρα και μετά πετάμε το νερό (το ρυζάλευρο μένει σαν λάσπη).
  2. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό και αλάτι και βράζουμε το κοτόπουλο.
  3. Μόλις γίνει παίρνουμε το άσπρο κρέας και το ρίχνουμε σε κρύο νερό.
  4. Οταν κρυώσει μαδάμε το κοτόπουλο σε ψιλές-ψιλές κλωστές και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με το κρύο γάλα.
  5. Βάζουμε στην κατσαρόλα με το γάλα το ρυζάλευρο, προσθέτουμε την ζάχαρη και την βανίλια και βράζουμε το γλυκό μας μέχρι να πήξει ανακατεύοντας συνεχώς.
  6. Μόλις γίνει το βάζουμε σε ατομικά φορμάκια και όταν κρυώσει το σερβίρουμε με κανέλα ή παγωτό.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.