Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μπουσέ ντε Νταμ
Υλικά
- 300 γραμμάρια αμύγδαλα αλεσμένα όχι πολύ ψιλά
- 300 γραμμάρια καρύδια αλεσμένα όχι πολύ ψιλά
- 300 γραμμάρια ζάχαρη
- 3 κουταλιές της σούπας σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη μέσα σε λίγο καυτό νερό
- 1 κουταλιά της σούπας κακάο
- 1 φρυγανιά τριμμένη
- Χοντρή ζάχαρη ή τριμμένη σοκολάτα
|
|
Ετοιμασία
- Αναμιγνύουμε τα υλικά και προσθέτουμε νερό τόσο, ώστε να πλάθονται.
- Πλάθουμε μπαλάκια και τα κυλάμε σε χοντρή ζάχαρη ή σε τριμμένη σοκολάτα.
- Οταν στεγνώσουν είναι έτοιμα.
Τη συνταγή συνιστά: o Νικόλαος Ανδρουλής
|
|