Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τορτελίνια με σάλτσα φασκόμηλου
Υλικά
- 700 γρ. τορτελίνια
- 4 κουταλιές βερμούτ
- 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
- 4 κουταλιές φρέσκο φασκόμηλο ψιλοκομμένο
- Φύλλα φασκόμηλου
- Παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι (αν χρειάζεται)
|
|
Ετοιμασία
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το αλάτι και μόλις το νερό αρχίσει να βράζει προσθέτουμε τα τορτελίνια.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βερμούτ και μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το φασκόμηλο.
- Μόλις αρχίσουν να βράζουν ρίχνουμε μέσα τα τορτελίνια και τ' αφήνουμε για 2-3 λεπτά.
- Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό πασπαλισμένο με παρμεζάνα και τα φύλλα φασκόμηλου.
|
|