Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τσηζκαίηκ με φράουλα
Υλικά
- 1 πακέτο μπισκότα Μιράντα
- 1 κουτί τυρί Filadelpheia
- 1 βιτάμ
- Μαρμελάδα φράουλα
|
|
Ετοιμασία
- Θρυμματίζουμε το μπισκότα και τα τοποθετούμε σε ένα χαμηλό ταψάκι ή φόρμα για τάρτες.
- Στη συνέχεια λιώνουμε το βούτυρο, περιχύνουμε τα μπισκότα και τα πατάμε με το πιρούνι, ώστε να γίνουν μία λεία μάζα.
- Απλώνουμε το τυρί και από πάνω τη μαρμελάδα. (Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε μαρμελάδα.)
Τη συνταγή συνιστά: η Θεοδοσία
|
|