Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τζηζ κέικ της Mari
Υλικά
- 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ τριμμένα
- 1 βιτάμ
- 1 κουταλάκι κανέλλα
- 1 γιαούρτι στραγγιστό
- 1 σαντιγί σε κονσέρβα
- 1 τυρί Φιλαδέλφεια
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 1 βάζο βύσσινο
- Τρίμα κουβερτούρας (προαιρετικά)
|
|
Ετοιμασία
- Χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο και ρίχνουμε τα μπισκότα και την κανέλα.
- Στρώνουμε το μίγμα σε μια πιατέλα για τάρτες και το βάζουμε στο ψυγείο.
- Ανακατεύουμε το γιαούρτι, την σαντιγί, το τυρί και το γάλα και στρώνουμε το μίγμα μας πάνω από τα μπισκότα και ξαναβάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά η κρέμα.
- Τέλος στρώνουμε το βύσσινο και την κουβερτούρα.
Καλή επιτυχία!
Τη συνταγή συνιστά: η mari karagianni
|
|