 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σάλτσα με καπνιστό σολομό
Υλικά
- 250 γρ. καπνιστό σολομό κομμένο σε λωρίδες
- 2 κουταλιές της σούπας μπρικ
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
- 4 κουταλιές της σούπας λευκό βερμούτ ξηρό
- Ανηθο ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Ανακατεύουμε την κρέμα του τυριού με την κρέμα γάλακτος και το βερμούτ.
- Βράζουμε και στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε πάλι στην κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί και ανακατεύουμε καλά.
- ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
- Μόλις ζεσταθούν όλα τα υλικά προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι, τον σολομό, το μπρικ και τον άνηθο.
Συνοδεύει: Ζυμαρικά
|
|