Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Adrecote με πιπεριές
Υλικά
- 1 κιλό σπαλομπριζόλες (adrecote)
- 1/2 κιλό κόκκινες πιπεριές
- 50 γρ. ξύδι μπαλσάμικο
- 50 γρ. μηλόξυδο
- 50 γρ. ξύδι λευκό
- 50 γρ. λάδι
- 200 γρ. ζωμό κότας
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-Ροζέ -Ερυθρός ημίξηρος
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε τις πιπεριές, τις καθαρίζουμε από τα σπόρια, τις λαδώνουμε, τις ψήνουμε στο γκριλ, τις ξεφλουδίζουμε και τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με όλα τα άλλα υλικά (εκτός από το κρέας).
- Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το μίγμα μας μέχρι να δέσει.
- Ψήνουμε τις μπριζόλες, προσθέτουμε τη σάλτσα και σερβίρουμε με πατάτες jachet και επιπλέον σάλτσα tartar.
"Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρει κανεις αξιόλογες συνταγές απο βιβλία, περιοδικά, ίντερνετ κ.τ.λ. Οι καλύτερες βέβαια ειναι
αυτές που δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι με τη φαντασία μας. Και μερικές φορές αυτές που δημιουργούνται από πειραματισμούς ή λάθη..."
λέει ο Γιώργος Καμακάρης, εμπνευστής της συνταγής.
Τη συνταγή συνιστά: ο Γιώργος Καμακάρης
|
|