Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μελιτζάνες τηγανητές
Υλικά
- 1 κιλό μελιτζάνες
- Λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Προετοιμασία
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές φέτες και τις αφήνουμε σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά.
|
Ετοιμασία
- Στραγγίζουμε τις μελιτζάνες και τις σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τις μελιτζάνες (προαιρετικά μπορούμε να τις αλευρώσουμε). Μετά το τηγάνισμα προσθέτουμε αλάτι και λίγο πιπέρι.
- Σερβίρονται με σάλτσα κόκκινη ή με σκορδαλιά.
|
|