 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σάλτσα με ζαμπόν
Υλικά
- 1 κούπα κρέμα γάλακτος
- 25 γρ. βούτυρο
- 4 κουταλιές της σούπας φρέσκα φύλλα φασκόμηλου ψιλοκομμένα
- 700 γρ. ζαμπόν κομμένο σε λουρίδες
- Παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι χοντρό κοπανισμένο
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά το ζαμπόν.
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το φασκόμηλο και την προσθέτουμε στο ζαμπόν.
- Αν χρειάζεται ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με την σάλτσα και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και λίγο φασκόμηλο.
Συνοδεύει: Ζυμαρικά
|
|