Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κορμός σοκολάτας
Υλικά
- 250 γρ. μαργαρίνη
- 3 κουβερτούρες
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 2 πακέτα μπισκότα τετράγωνα
|
|
Ετοιμασία
- Σε μπέν μαρί λιώνουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες.
- Μόλις λιώσουν προσθέτουμε το ζαχαρούχο, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Τέλος προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα και όχι θρυμματισμένα.
- Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για λίγο, το τυλίγουμε σε λαδόκολλα σαν μπαστούνι και το διατηρούμε στο ψυγείο.
- Μπορούμε αν θέλουμε να προσθέσουμε καρύδια, σταφίδες, ξερά δαμάσκηνα ή ότι άλλο μας αρέσει.
Καλή επιτυχία!!!
Τη συνταγή συνιστά: η ΒΑΣΙΛΕΙΑ
|
|