Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Χιονάτη
Υλικά
- Μίγμα:
- 7 φλιτζανάκια ζάχαρη
- 4 φλιτζανάκια σπορέλαιο
- 4 φλιτζανάκια γάλα
- 10 φλιτζανάκια αλεύρι
- 1 μπαικιν πάουντερ
- 4 αυγά
- 1 βανίλια
- Σιρόπι:
- 1 κουταλια βιτάμ
- 3 ποτήρια νερό
- 150 γρ. κουβερτούρα
- 2 ποτήρια ζάχαρη
- 1 βανίλια
- Επικάλυψη:
|
|
Ετοιμασία
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, και ψήνουμε το μίγμα στους 180 C.
- Σιρόπι: Βάζουμε σε ένα κατσαρόλι νερό, τη ζάχαρη, το βιτάμ και τη κουβερτούρα να λιώσουν και προσθέτουμε τη βανίλια για άρωμα.
- Οταν είναι έτοιμο το γλυκό, το κόβουμε κομμάτια μερίδας και τα βουτάμε στο σιρόπι και στην συνέχεια στην ινδική καρύδα.
Και γίνονται τα κομμάτια άσπρα σαν χιόνι και πεντανόστιμα.
Τη συνταγή συνιστά: η Ρόζα
|
|