Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μπισκότα τραγανά
Υλικά
- Για 30-40 κομμάτια:
- 200 γρ. ξηρούς καρπούς
- 300 γρ. αλεύρι
- 10 γρ. αλάτι
- 10 γρ. σόδα
- 50 γρ. γάλα
- 5 γρ. βανίλια
- 300 γρ. βούτυρο
- 100 γρ. ζάχαρη άσπρη
- 70 γρ. ζάχαρη μαύρη
- Γλάσο για διακόσμηση:
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- 15 γρ. ζεστό νερό
|
|
Ετοιμασία
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο πρώτα πολύ καλά και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά
μαζί.
Πλάθουμε τα μπισκότα μας και ψήνουμε στους 170° C για 20 λεπτά.
Γλάσο: Ανακατεύομε την ζάχαρη με το νερό και βουτάμε τα έτοιμα μπισκότα.
Αν θέλουμε ρίχνουμε πάνω στο άσπρο γλάσο χρωματιστή τρούφα
Τη συνταγή συνιστά: η Ρόζα
|
|