Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ροδάκινα με γιαούρτι
Υλικά
- 1/2 κιλό ροδάκινα ώριμα
- 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 3 ασπράδια αυγών
- 100 γρ. ζάχαρη
- χυμό 1/2 λεμονιού
- 4 φύλλα ζελατίνας
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε τα ροδάκινα, τα καθαρίζουμε και τα χτυπάμε στο μίξερ μαζί με το γιαούρτι.
- Προσθέτουμε την ζάχαρη και το λεμόνι και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Βράζουμε 4 κουταλιές νερό και λιώνουμε τα φύλλα ζελατίνας.
- Οταν το νερό γίνει χλιαρό το σουρώνουμε και το προσθέτουμε στο μίγμα μας.
- Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα και τα προσθέτουμε και αυτά στο μίγμα μας.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά, βάζουμε το γλυκό μας σε μία φόρμα και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες.
|
|