Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Γλυκό με ζελέ και κρέμα
Υλικά
- 1 κουτί μπισκότα πτι-μπερ
- 2 φακελάκια κρέμα ΓΙΩΤΗΣ
- 2 κουτιά ζελέ φράουλα ή κεράσι
- Γάλα για την παρασκευή της κρέμας (1 λίτρο περίπου).
|
|
Ετοιμασία
- Μουσκεύουμε τα μπισκότα με λίγο γάλα (όχι πολύ γιατί θα σπάνε) και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ ή σε κάποιο άλλο σκεύος.
- Φτιάχνουμε την κρέμα, την ρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο μέχρι να παγώσει η κρέμα.
- Οταν η κρέμα είναι έτοιμη φτιάχνουμε τον ζελέ και τον βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου και μετά τον ρίχνουμε πάνω από την κρέμα και ξαναβάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3 ώρες ακόμα (δεν ρίχνουμε τον ζελέ αμέσως γιατί θα σπάσει η κρέμα και θα περάσει κάτω από τα μπισκότα).
Τη συνταγή συνιστά: ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΩΤΗΣ (δικής του εμπνεύσεως)
|
|